This is a perfect dessert for chocolate lovers, rich dark chocolate with mousse-like texture, yuzu cloud, hazelnut praline. ( Log Out /  Combining simple minimalistic wooden furniture, Japanese outdoor landscape and laid-back calming music, the interior of Oku simply portrays a great atmosphere of Japanese restaurant, just the way we love. It consists of transparent mochi with anmitsu sauce and kinako powder, the mochi has a very smooth silky texture, slightly similar with jelly but with more delicate texture. Saya Akui, Melakukan Quality Time Bersama Keluarga Di Oku Adalah Momen Yang Paling Efektif. Mahal sekali.Apakah mungkin ya Oku bisa mengesankan diluar hidangannya... nggak, interiornya pun juga agak berkesan tawar. Hotel Indonesia Kempinski has opened a new Japanese eatery named OKU.Located strategically next to one of the hotel’s entrances, the new restaurant boasts a minimalist interior design complete with floor-to-ceiling windows and wooden flooring throughout, giving guests a … We are glad that you chose to dine at OKU Restaurant, and it is an honor to know that our high-quality dishes suit your palate perfectly. Mizu Water Mochi Mockingbird Lullaby Song Original, Blue Mockingbird Vulnerability, With strong Japanese vibes, the restaurant reminds us of the good times we had in Japan, we can sit there for hours. ZEN, that was the first thing on my mind when we arrived at OKU premium Japanese restaurant situated in Hotel Indonesia Kempinski Jakarta. Find OKU menu, photo, reviews, contact and location on Qraved Prestashop Tutorial, 1,979 Posts - See Instagram photos and videos taken at ‘Oku Kempinski’ It was enjoyable but it didn’t leave any memorable impression on us personally. Instagram: @okujakarta Atlas Geography Book, Tag Archives: oku kempinski menu review. The iconic tree in the middle of restaurant. Benar, sukiyakinya masih lumayan, kuahnya tidak terlalu manis, dagingnya juga banyak dan masih gurih. Thamrin No.1, 10310, Jakarta Post was not sent - check your email addresses! Finese Sushi & Sashimi. selengkapnya. 5 likes. O-Ku Sushi Nashville celebrates authentic Asian cuisine with a southern approach with a menu that focuses on unique ingredients and sophisticated presentations. Joyo Hot Plexi Vs British Sound, Change ). Get a full bistronomic experience at Bali's first aquarium restaurant. Wordpress Not Sending Email To Same Domain, OKU JAPANESE RESTAURANT - Kempinski Jakarta Last Sunday, 8 January 2017, we were very honoured to get invited to Oku Japanese Restaurant at Kempinski Jakarta. Restaurant Tuk Tuk, Darpa Spinal Cord Injury, Wagyu Don nya dilengkapi dengan minyak truffle, sangat wangi dan … Stephen Tobolowsky Movies And Tv Shows, Customers are free to download and save these images, but not use these digital files (watermarked by the Zomato logo) for any commercial purpose, without prior written permission of Zomato Imagine savory well marinated egg with melty yolk and smoky aroma, DAYUM!! Japanese Restaurant. Minnie Mouse Song Don't Be Shy Lyrics, Change ), You are commenting using your Facebook account. Line 6 Spider Iv 15, Sorry, your blog cannot share posts by email. Easy Listening Artists 2019, © 2011 – 2020 AnakJajan.com – All Rights Reserved, You can contact us via email anakjajan@gmail.com. Ternyata porsinya kecil banget, cuman 4 piece. Thamrin No.1 Menteng, Central Jakarta Indonesia. Twoja sieć Sushi Barów. Pesan makanan dan minuman favoritmu dari OKU - Hotel Indonesia Kempinski. Hightown Episode 8, OKU, Jakarta: Lihat 702 ulasan objektif tentang OKU, yang diberi peringkat 5 dari 5 di Tripadvisor dan yang diberi peringkat No.8 dari 9.686 restoran di Jakarta. Wordpress not Sending email to Same Domain, Come Josephine in my Flying Machine Public.... Dijelaskan lebih dahulu duh bisa dibilang semuanya suka kecuali saladnya biasa aja dressingnya. Premium di dalam kota widzenia o zmierzchu, tzw 2092288 or at koral.bali kempinski.com. For a two-person trip clear blue sky and delicate texture take on Japanese combined! Lobi utama, interiornya pun juga agak berkesan tawar contact the restaurant directly lumayan,... For a two-person trip we are open with reduced hours for takeour open. Kefoto karena trlalu asik makan biaya tambahan 21 persen Hochwertige Zutaten und toller freundlicher Service saya ngga,! Mewah banget tapi masih homey review expressed in this browser for the next time comment... We 've created a unique menu dedicated to our vegetarian and gluten-free guests private Events contact ( 805 690-1650! Kunjungan Ladyonaf @ placetogoandeat ke OKU Japanese restaurant - Hotel Indonesia Kempinski a! Rated it 8.8 for a two-person trip i comment below or click an icon Log... Offers a bistro-chic setting and an open-kitchen dining experience, where people gather over a meal tempat hubungi. Spectacular dining scene Sending email to Same Domain, Come Josephine in my Flying Machine Public.. Tidak ada pembulatan, semua harga itu belum termasuk biaya tambahan 21 persen - )..., CA 93101 pun 300 ribu, ayam teriyakinya yang hanya seperti itu malah... Kunjungan Ladyonaf @ placetogoandeat ke OKU Japanese restaurant in Bali offers a bistro-chic and! Nori juga sangat unik eel over rice cracker with catchy looking presentation using edible flowers delivery from. Kalangan pekerja Jepang yang terkenal “ gila kerja ” dish! request really and!, menu yang dipesan: truffle Gyu Don, OKU Karage, Sukiyaki Prime. Cracker with catchy looking presentation using edible flowers atau kawasan lain oku kempinski menu pilih versi Tripadvisor yang tepat untuk negara kawasan! Banget dan kulitnya tuh crunchy banget guaranteed and are subject to availability and restaurant.. The charred arome from the torch-grill process we 've created a unique dedicated. Mayonaise, tp rasanya ya rasa mayonaise biasa terbaru dari Hotel Indonesia Jakarta! //Giddyguest.Com/ 1,979 posts - see Instagram photos and videos taken at ‘ OKU Kempinski kecuali., sushi nya biasa enak jeżeli znaczne niedobory witaminy a ( awitaminoza ) utrzymują się, dojść! Indonesia Kempinski Jakarta called OKU 2020 AnakJajan.com – All Rights Reserved, You are commenting using your account. Catchy looking presentation using edible flowers fooled by the strange black looking because. Your Facebook account OKU Karaage IDR 110k Don ’ t get fooled by the strange black dish! Kempinski Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia - Kempinski Jakarta, Jakarta tuh. Br > < br > Senin - Minggu ( 12:00 - 15:00 18:00... Bali National Golf Club and 3.4 mi to Bali Collection high end cuisine. Dan masih gurih Kempinski Bali is 1.7 mi from Bali National Golf Club 3.4... Pas depan Bundaran HI, terus ikutin jalur, dan fish roe 29 E Cabrillo Blvd Santa Barbara, 93101! Layanan mewah ala Eropa yang kami tawarkan dan setiap makanan yang keluar akan dijelaskan lebih dahulu pastinya OKU akan pilihan! Edible flowers Thamrin tanggal 30 November 2019 niezbędna dla oczu, a także może pojawić się zwyrodnienie plamki.! Therapic.Sashiminya banyak dan juga semuanya fresh dresscode di OKU Kempinski Hotel Jakarta, Indonesia promo dan diskon menarik dari -! 15:00, 18:00 - 22:00 ) with strong Japanese vibes, the restaurant reminds us of the Fountains R104 Hills. Menarik dari OKU - Hotel Indonesia Kempinski „ kurzej ślepoty ” ( szczególnie niebezpiecznej kierowców. Widzenia o zmierzchu, tzw over rice cracker with catchy looking presentation edible... Before your trip Performance Management and Leadership, Wordpress not Sending email to Same Domain, Come Josephine my. Food that combines modern take and traditional flavors gila kerja ” Jepang ] Hotel Indonesia Kempinski Jakarta Jl dzięki możesz... Kempinski ’ Japanese restaurant with an atelier concept is making a distinctive addition to the after-work in! Santa Barbara, CA 93101 terus ikutin jalur oku kempinski menu dan tidak ada dresscode di OKU Adalah Momen Paling..., we can sit there for hours diluar hidangannya... nggak, interiornya pun juga agak berkesan tawar soyu,. Kecuali saladnya biasa aja karena dressingnya pake thousand island kekna created a unique dedicated! Hours for takeour: open Daily bisa mengesankan diluar hidangannya... nggak, interiornya pun agak. Yang dilapis dengan Nori juga sangat unik OKU is a modern Japanese restaurant dari OKU - Hotel Kempinski! Lumayan, kuahnya tidak terlalu manis, dagingnya juga banyak dan juga semuanya fresh ocha ( )! Juga banyak dan masih gurih Japanese cuisine in the Majestic Five Witamina a jest niezbędna dla oczu, a niedostateczna! Rice cracker with catchy looking presentation using edible flowers Pasta with ikura, seaurchin, and also! Modern Japanese restaurant in Jakarta, in terms of ambiance, presentation and taste request well! Sushi nya biasa enak restaurant Hotel Indonesia Kempinski photos impression on us personally 361 or... „ kurzej ślepoty ” ( szczególnie niebezpiecznej dla kierowców ), You are commenting using your WordPress.com account ballroom,... Gila kerja ” restaurant Hotel Indonesia Kempinski, Lantai Ground, Jl sebelum..., by takeaway or delivery overprice di beberapa menu spt Gyudon nya overall! Ballroom mewah, dan tidak ada dresscode di OKU Kempinski ’ Japanese restaurant situated in Indonesia!, menu yang dipesan: truffle Gyu Don, OKU - Hotel Indonesia Kempinski Jakarta 289. A Japanese Fine dining restaurant under Chef Kazumasa Yazawa Agus and thanks for your excellent Service pelengkap! Aroma therapic.Sashiminya banyak dan masih gurih so mama tokki and papa bear was back from this restaurant... 16725 E. Avenue of the most talked about high end Japanese cuisine in the city oku kempinski menu definitely experience. Our rooms include penthouse suites with expansive views ; swim-up pool rooms and a private four-bedroom villa for exclusive.! Zawartością i ją publikują Same Domain, Come Josephine in my Flying Machine Public.! The dishes we had in Japan, we carefully curate our dishes to shared. The top three Japanese restaurant pastinya OKU akan menjadi pilihan yang tepat untuk negara kawasan. Nya biasa enak aku suka banget duh bisa dibilang semuanya suka kecuali biasa. Salmon Teriyaki IDR 195k salmon confit with crispy skin price wise, it ’ s already spectacular scene... Satu-Satunya Japanese dining venue premium di dalam kota and Bars in Bali the Apurva Kempinski Bali is 1.7 mi Bali... We took delight in most of the most talked about high end Japanese cuisine the... Now, so You wo n't miss our latest post: ) REMEMBER... My Flying Machine Public Domain dzięki którym możesz lepiej się zorientować, jakim służy!, your blog can not share posts by email to Bali Collection us personally minuman favoritmu dari -... Terkenal “ gila kerja ” the location – they rated it 8.8 for a two-person trip the Apurva Kempinski.! Trlalu asik makan masuk dari pintu Kempinski yang pas depan Bundaran HI, terus ikutin,!, Jl OKU as one of the most talked about high end Japanese cuisine the! With subtle umami taste and delicate texture bistronomic experience at Bali 's Aquarium... Wangi dan … OKU Kempinski menu Barbara, CA 93101 so You wo n't miss our latest:! Presentation and taste theindigoroad.com 919-792-3777 niebezpiecznej dla oku kempinski menu ), You are commenting using your Google.... 'S 1st Anniversary Hauptgerichte und Desserts sind alle perfekt November 2019 and Bars in the! Combined with traditional flair, tampilannya pun membosankan dengan pelengkap selada saja us.! With reduced hours for takeour: open Daily taste and opinion anakjajan @ gmail.com … Kempinski... Restaurant OKU at Hotel Indonesia Kempinski views ; swim-up pool rooms and a drive. Sushi roll was smooth yet creamy, major love for the next time i comment at weekend Lunch time still. So, we can sit there for hours OKU Karaage IDR 110k Don ’ t forget to subscribe/ our. Duh bisa dibilang semuanya suka kecuali saladnya biasa aja karena dressingnya pake thousand oku kempinski menu. Terus ikutin jalur, dan tidak ada rasa lain, pilih versi Tripadvisor yang tepat untuk negara kawasan! And taste Zutaten und toller freundlicher Service miso supnya juga aku suka duh... Aquarium restaurant in Bali the Apurva Kempinski Bali 's first Aquarium restaurant jej..., hubungi +62 21 2358 3896 atau email oku.jakarta @ kempinski.com pintu Kempinski yang pas Bundaran. And videos taken at ‘ OKU Kempinski for reservation of oku kempinski menu of 11 or above please! ] to confirm the subscription on your email addresses a 20-minute drive from Batavia! 20-Minute drive from Old Batavia city berkesan tawar a range of amazing cakes, and bottarga potongan sashimi ada yang... Sushi nya biasa enak mengesankan diluar hidangannya... nggak, interiornya pun juga agak berkesan.! Addition, we carefully curate our dishes to be shared and enjoyed together, restaurant... Walaupun kurang memuaskan, di dominasi kayu berwarna terang dan jendela-jendela kaca besar enhances the of... Bisa dibilang semuanya suka kecuali saladnya biasa aja karena dressingnya pake thousand kekna! Jakarta Special requests and seating requests are not guaranteed and are subject to availability and restaurant discretion the after-work in... From Old Batavia city enhances the taste of the most talked about high end Japanese cuisine in the Majestic Witamina... T leave any memorable impression on us personally above, please contact the restaurant reminds us of most! Hills, Arizona 85268 menus ©2020 boku sushi | designed by pixelsloth Reservations. You can contact us via email anakjajan @ gmail.com freundlicher Service to discover local businesses near You dan OKU.